86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

Knive

Pris (kr)
Min:
Max:
-
Producenter
+ Se flere
Vi fandt 2 produkter

Novis Cutting Set

10+ stk. på lager. Levering 1-2 hverdage

500,-
500,-

Fritel EK3270

Forventet levering inden for 7-14 hverdage

Denne elektriske kniv fra Fritel gør det nemt at skærer igennem alle former for madvarer. Designet er lavet så kniven...

399,-
399,-

Uundværligt redskab

En god kniv eller flere kan man umuligt undvære i ethvert køkken. Hvad enten man har en rigtig gourmetkok gemt inde i maven eller om man egentlig bare fortrækker lette løsninger, når det kommer til mad, kommer man sjældent ud for en ret, hvor man ikke på et eller andet tidspunkt skal skære nogle råvarer. Men ligesom der er forskel på, hvilke behov har i et køkken, findes der er enormt udvalg af knive, der når godt rundt omkring de forskellige målgrupper.

En kniv til det hele

Der er mange forskellige knive at vælge imellem, fordi der findes en kniv til så mange forskellige formål. Det skyldes, at teksturen og størrelsen på kød, fisk, ost, grøntsager og brød alle er forskellige. Så man er nødt til at have en kniv beregnet til de forskellige varer! Afhængigt af, hvilke varer, du oftest skærer, har vi garanteret en massende type her på siden!

Vedligeholdelse af en kniv

Som det gælder for alle redskaber og især dem man bruger i et køkken, får man glæde af dem i længest tid, hvis man passer godt på dem og vedligeholder dem. Det samme gælder for enhver kniv, uanset kvaliteten. Her skal man være opmærksom på både skarphed, men også sådan noget som opvask. For selvom de fleste knive i dag er rustfrie og derved sagtens kan tåle at komme i opvaskemaskinen, har de stadig bedst af nænsomt at blive vasket af i hånden, da bladet har bedst af det sådan.

Kvalitet og skarphed

En kniv af en god kvalitet kan kendetegnes ved at den beholder sin skarphed og skæreevne i længere tid ved regelmæssig brug, end det gælder for knive af ringere kvalitet. Så vil man undgå ofte at skulle slibe sine knive, kan man med fordel investere i kvalitetsknive.

For en kniv er skarpheden dog også vigtig, idet den er sikrere, jo skarpere den er. Dette skyldes, at der skal lægges flere kræfter i, hvis man skærer med en sløv kniv. Skærer man med en skarp kniv, skærer den desuden dybere ind i materialet, på samme tid med, at den ikke belaster hånden så meget og kniven smutter ikke så let.

Sortiment

På lavpriskoekken.dk finder du knive til alle formål i madlavningen. Vi forhandler knive fra OBH Nordica til en god god pris. Hos os kan du finde en god kniv til ethvert formål, hvad enten du står og mangler en brødkniv, urtekniv eller større køkkenkniv.