86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

Spar 7% på ALLE hvidevarer*

Brug koden LPK7 *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.. T.o.m. 22/9-17

×

KAFFE & THE

Her finder du vores udvalg af billige kaffemaskiner, billige espressomaskiner, billige kapsel kaffemaskiner og billigt tilbehør til kaffebrygning.

Inden du vælger, hvilken type kaffemaskine, du skal investere i, så læs her om de forskellige typer.

Kaffemaskine

Den almindelige kaffemaskine er til dig, der holder af en god kop friskbrygget kaffe. For at få en kaffemaskine, der matcher dine ønsker og behov, kan du overveje følgende

Drypstop

Med drypstop undgår du, at der drypper kaffe ud af maskinen, når du fjerner kanden for at hælde kaffe op.

Autosluk

En kaffemaskine med autosluk slukker af sig selv efter et angivet tidsrum. Med autosluk vil du aldrig glemme at slukke kaffemaskinen, den husker det for dig.

Timer

Vælger du en kaffemaskine med timer, så har du mulighed for at få friskbrygget kaffe, lige når du ønsker det. Om kaffen skal være klar, når du står op om morgenen eller om eftermiddagen, når du kommer hjem, det bestemmer du, hvis du vælger en kaffemaskine med timer.

Design og materiale

I vores udvalg af almindelige kaffemaskiner finder du kaffemaskiner i forskellige design. Nogle modeller er med glaskande, men andre modeller brygger kaffen direkte ned i en termokande.

Espressomaskine

Med en billig espressomaskine fra vores udvalg er du godt rustet til at lave lækker kaffe til dig selv og dine gæster. Med en espressomaskine kan du fx lave café latte, cappucino, espresso og americano (som minder om en almindelig kop kaffe – espresso tilsat ekstra kogende vand). Inden dit valg af espressomaskine, bør du overveje følgende

Design og størrelse

En espressomaskine fylder godt på køkkenbordet, så det er vigtigt, at du vælger en model med et design, der falder i din smag.

Kaffekværn

Nogle espressomaskiner har indbygget kaffekværn, så det er værd at overveje, om dit valg af espressomaskine skal falde på en model med kaffekværn.

Type

Der findes tre typer espressomaskiner

Fuldautomatisk

En fuldautomatisk espressomaskine er for dig, der gerne vil have en lækker kop kaffe, men ikke kan eller vil have noget med brygningen at gøre. Den fuldautomatiske espressomaskine klarer selv kaffebrygningen, du guider den blot ved at trykke på de rette knapper.

Semi-automatisk

En semiautomatisk espressomaskine kræver, at du selv deltager i dele af kaffebrygningen.

Manuel

En manuel espressomaskine kræver, at du selv foretager kaffebrygningen, så vælger du denne model, bør du have forstand på at betjene en espressomaskine.

Kapsel kaffemaskine

Kan du godt lide en hurtig kop lækker kaffe, så overvej, om en kapsel kaffemaskine er løsningen til dig. Kapsel kaffemaskinen leverer kaffe eller andre varme drikke som fx kakao på kort og overskuelig tid. Maskinen er god, hvis du ikke drikker så meget kaffe, men blot en enkelt kop af gangen. Måske kan du også bare lide smagen, og muligheden for at lave andre varme drikke.

Nogle kapsel kaffemaskiner har indbygget mælkeskummer – det er værd at overveje, hvis du ofte drikker kaffevarianter med mælk.

Indbygningskaffemaskine

Skal din nye kaffemaskine integreres i dit køkken, så er det i kategorien med indbygningskaffemaskiner, du skal kigge. Her finder du billige indbygningskaffemaskiner med forskellige mål og features. Du bør overveje, om du vil have indbygget kaffekværn, så du blot fylder hele kaffebønner i maskinen, om du får behov for en mælkeskummer og hvilken størrelse vandbeholder, der dækker dit behov.

Kaffekværn

En kaffekværn er til dig, der gerne vil lave kaffe af friskmalede bønner. I vores udvalg af billige kaffekværne findes modeller, som kværner kaffen i nøjagtig den konsistens, du ønsker. Læs under hver enkelt model, om den opfylder dine behov og ønsker til en kaffekværn.

Tilbehør til kaffe- og espressomaskiner

Her finder du diverse tilbehør til kaffe- og espressomaskiner. Espressokopper, barista og servicepakke til espressomaskinen fx

Er du stadig i tvivl om dit valg af kaffemaskine, eller har du brug for vejledning, så kontakt vores kundeservice på telefon, mail eller chat.

_HUSK! - Vi har kaffemaskiner til både kapselkaffe, bønner og malet kaffe_

Favoritter

Luk