86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
 • Mandag8-22
 • Tirsdag8-22
 • Onsdag8-22
 • Torsdag8-22
 • Fredag8-22
 • Lørdag8-22
 • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

LG FH4A8JDS2

Frontbetjent vaskemaskine
Brand logo

Anmeldelser

5 2 Anmeldelser eller Stil et spørgsmål

Overdrevet brugervenlig, smart og moderne

Denne maskine er lige præcis, hvad vi har manglet. Med dens rummelige kapacitet på hele 10 kg tøj, svinder de kæmpe dynger med vask efter vask hurtigt ind til færre maskiner. Det er et kæmpe plus i en travl hverdag. Ikke nok med dens kæmpe "WOW"- effekt, når man tilslutter den første gang og ser det lækre, indbydende TOUCH-led display, så er den også enormt let at betjene med de mange forskellige vaskeprogrammer. Man kan desuden følge med i, hvor ofte man har vasket og på hvilket program, på ens smartphone! Desuden er det nemt at ændre på programmerne, hvis de skal ændres ift. tøjet. Maskinen er stort set lydløs, sammenlignet med den gamle. Denne maskine er alle pengene værd - vi køber helt sikkert LG igen

Fed størrelse

har vasket 4 vaske med maskinen og der er en ting der er sikkert; den er stor! Dejlig stor, uden at være for stor. glæder mig til at prøve de mange finesser den har, men der virker til at være en solid maskine.

Om produktet

Med en kapacitet til at kunne vaske 10 kg. ad gangen kan vaskemaskinen her snildt tage hånd om en stor families snavsetøj. Stor kapacitet betyder færre tøjvaske og det sparer dig for både tid og penge.

Vaskemaskinen her kan centrifugere ved helt op til 1400 omdr./min. Det betyder, at tørretiden på vasketøjet bliver knap så lang, fordi meget af det overskydende vand slynges ud af vasketøjet under centrifugeringen.

Motoren i vaskemaskinen er kulfri. Det betyder et lavere støjniveau samt en længere levetid på motoren i maskinen.

Energistyrelsen anbefaler, at man vælger en vaskemaskine med energiklasse A++ eller A+++. Med en energiklasse på A+++ hører denne vaskemaskine til blandt de mest energivenlige på markedet.

Indstil vaskemaskinen til at vaske, når det passer dig med den smarte timer-funktion. Opfrisk krøllet tøj på bare 20 min. med dampfunktionen. Dampen er desuden god til at vaske dit tøj ekstra rent, fordi dampen vil trænge ind i fibrene og fjerne skidt og snavs.

Specifikationer

Forbrug

Definerer energiforbruget på en skala fra A (lavt) til G (højt). Energiklasse A er yderligere opdelt i A+, A++ og A+++, hvor A+++ har det laveste forbrug.

Energiklasse
A+++

Afgør tøjets restfugtighed. Jo lavere restfugtigheden er, des kortere tid tager det at tørre tøjet efterfølgende. Klassificeres på en skala fra A til G, hvor A er bedst.

Centrifugeringsevne
A

Bestemmes ud fra det forbrug, produktet har ved gennemsnitlig årlig drift. Det faktiske energiforbrug afhænger af, hvordan produktet benyttes.

Årligt energiforbrug
143 kWh/år

Det årlige vandforbrug er baseret på en gennemsnitsværdi. Det faktiske vandforbrug afhænger af, hvordan maskinen benyttes. Vaske tørremaskiner bruger også vand til at tørre med, det er ikke medregnet her.

Årligt vandforbrug
9900 liter
Generelle egenskaber
Farve/Materiale
Hvid
Vaskekapacitet
10 kg

Indikerer centrifugeringsevnen. Jo flere omdrejninger, des bedre centrifugeringsevne.

Centrifugeringshastighed
1400 omdr./minut

En lav restfugtighed forkorter tørretiden i tørretumbler eller reducerer fordampning af vand, hvor tøjet hænger til tørre.

Restfugtighed
44 %

Lydniveau måles i decibel. Til sammenligning ligger samtale mellem to personer i normalt toneleje på ca. 60 dB. En stigning på 3 dB svarer til en fordobling af lydniveauet.

Lydniveau, vask
55 dB(A)

Lydniveau måles i decibel. Til sammenligning ligger samtale mellem to personer i normalt toneleje på ca. 60 dB. En stigning på 3 dB svarer til en fordobling af lydniveauet.

Lydniveau, centrifugering
73 dB(A)

Produktets standardpanel. Nogle producenter medsender klistermærker med lokalsprog. 

Betjeningspanel
Dansk, Svensk, Norsk

Med autodosering justerer vaskemaskinen selv til den optimale mængde vaskemiddel og vand.

Autodosering af vaskemiddel
Nej
Tromlerensningsprogram
Ja

Dampfunktionen hjælper med at opløse snavs og skidt på tøjet under vasken. Dampen hjælper også med at fjerne bakterier og allergener, og får tøjet til at krølle mindre.

Dampfunktion
Ja

Med en timer-funktion, ofte også omtalt som udskudt start, kan du udskyde maskinens programmer til at starte, når det passer dig bedst.

Timer-funktion
Ja

Kulfri motor: Giver maskinen en længere levetid. Den giver typisk en mere støjsvag og stabil vask og centrifugering, og der er en reservedel mindre, der skal skiftes.

Traditionel motor: Indeholder kul. Kullet er en af de dele, der på sigt skal udskiftes pga. slitage.

Motortype
Kulfri

De fleste opvaskemaskiner og enkelte vaskemaskiner er udstyret med intern vandsikring. Herudover er nogle udstyret med en AquaStop-funktion på slangen uden for maskinen.

AquaStop
Nej
Tilslutning
Spænding (V)
220-240 volt
Medfølgende udstyr/tilbehør
Ledning medfølger
Ja
Mål og vægt

Alle mål angives ud fra producentens oplysninger og er som udgangspunkt eksklusiv knapper, håndtag, slanger etc. 

Højde
850 mm

Alle mål angives ud fra producentens oplysninger og er som udgangspunkt eksklusiv knapper, håndtag, slanger etc. 

Bredde
600 mm

Alle mål angives ud fra producentens oplysninger og er som udgangspunkt eksklusiv knapper, håndtag, slanger etc. 

Dybde
640 mm
Nettovægt
68,00 kg

Produktets vægt inkl. emballage.

Bruttovægt
74,00 kg

Mere info om LG FH4A8JDS2

Turbo Wash - rent og frisk vasketøj på 59 minuter!
Hurtigste på markedet, med samme vaskeevne! Med LG’s innovative Turbo Wash får du rent og frisk vasketøj på en time! Vasker du fire maskiner om ugen sparer du næsten to og en halv time, på et år bliver det til en hel arbejdsuge - og ærligt talt; så sjovt, er det heller ikke at vaske. 
Turbo Wash er en videreudvikling af LG’s unikke 6 Motion Direct Drive-teknologi og effektiviteten opnås, når 6 Motion kombineres med et sofistikeret Jet spraysystem, der hurtigt gennemvæder tøjet og trænger dybt ind i stoffet. Takket være dette, kan der spares en skylning, og dermed spares der masser af tid. Til normalt let snavset vasketøj, er én Turbo Wash skylning tilstrækkelig. 
Da en ekstra skylning kan reduceres takket være Jet spraysystemet, spares der på 15 % energi og op til 40% af vandforbruget. God til mere fritid og godt for miljøet! 
For de bedste Turbo Wash resultater anbefaler vi halv last vasketøj.

Direct Drive-motor med 10 års garanti.
Det vigtigste i en vaskemaskine er motoren, der drejer tromlen rundt.  LG's vaskemaskiner har en patenteret løsning, hvor motoren er placeret direkte på tromlen – Direct Drive. Direct Drive giver vaskemaskinen en utroligt lang levetid, idet hverken benytter drivrem eller kulbørster. Det er nemlig de dele i en vaskemaskine, der hurtigst bliver slidt. Direct Drive-motorens levetid er testet til mindst 10 år. For at du kan føle dig helt tryg, yder LG naturligvis 10 års garanti på motoren. 

6 Motion Direct Drive – rent og skånsomt med tilpassede bevægelser
Forskellige tekstiler og materialer vaskes bedst på forskellig vis. LG's Direct Drive-motor er monteret direkte på tromlen, og det medfører mere præcise tromlebevægelser. Tromlen starter, stopper og ændrer omdrejningsretning blidt og diskret. LG's vaskemaskiner med 6 Motion Direct Drive kan derfor udføre seks forskellige vaskebevægelser i stedet for blot én som i gængse vaskemaskiner. Af hensyn til optimal ydelse og skånsomhed benytter det enkelte vaskeprogram en kombination af de seks forskellige bevægelser optimeret til den konkrete type vasketøj. Resultatet bliver et perfekt vaskeresultat med minimal slitage – hver gang.

NFC - Downloade nye vaskeprogrammer
NFC (Near Field Communication) er en almindeligt anvendt teknologi til overførsel af data og bruges mange steder i hverdagen, fx i busser og betalingssystemer. Nu præsenterer LG stolt vores første vaskemaskine med NFC som gør det muligt at downloade nye vaskeprogrammer med din smartphone og LG’s Smart Laundry app. 
Blandt de nuværende programmer der kan downloades, er blandt andet et særligt program for dem med følsom hud – Skin Care program - det fjerner ekstra effektivt snavs og sæberester. Life’s good!

Damp til allergiprogrammer og hurtig opfriskning
LG's vaskemaskiner med True Steam™ har en valgbar dampfunktion, hvor den sædvanlige vaskeproces suppleres af damp, der åbner fibrene og opløser snavs. Damp kan tilvælges til de fleste programmer men benyttes altid i allergiprogrammet Steam Allergy Care og opfriskningsprogrammet Steam Refresh. Steam Refresh er beregnet til at friske tøj op, der er rent nok til at genbruge men trods alt ikke helt lækkert. Efter et dampprogram på 20 blot minutter er tøjet lige til at tage på igen. I allergiprogrammet dræber dampen 99 % af alle husstøvmider og bakterier allerede ved 60 °C. Desuden fjernes allergener som pollen og dyrehår.

Vægtregistrering – optimeret ydelse
Med et avanceret system, der automatisk måler vægten af vasketøjet, tilpasses både tid-, vand og energiforbrug til maskinens fyldningsgrad. På den måde får du altid et perfekt vaskeresultat, uanset om maskinen er helt eller halvt fuld.

Intelligent funktion
Smart Diagnosis: Version 3.0
NFC (Download-cyklus, NFC)

Basis
Maks. vaskekapacitet (kg): 10
Centrifugeringshastighed: 1400/1000/800/400/Ingen centrifugering
Vekslende temperatur(℃): Kold/20/40/60/95℃
Vandtilførsel (varmt/koldt): Kun koldt
Auto-genstart
Standby – nul strøm
Forstøverskyllespray (Turbowash)
Dørmekanismetype: Auto-dør
Døråbningsvinkel (º): 120
Tromlens volumen (liter): 67
Størrelse på tromlens åbning (mm): 300
Tromlen indvendig: Prægning
Tromleløfter: Bølgeløfter
Vandlås

Kontrol
Programvælger: Drej + tryk
Displaytype: Hvid LED
Talindikator (tid tilbage, temp., OPM): 18:88
Tidsforskydning: 3-19 t
Start/pause-indikator (Startknapblink)
Indikator for lukket dør
Fejlmeddelelsesindikator
Fejlmeddelelsesalarm

Vaskeprogram (14)
Bomuld    
Bomuld – stor
Blandet
Strygefrit
Dyner
Allergiplejende (kun damp)
Opfriskning med damp (kun damp)
Nænsom pleje
Pletfjerner
Sportstøj
Mørk vask
Lydløs vask
Speed14
Download-cyklus (skyl+centrifugering som standard)

Ekstraindstillinger
Forvask
Klinisk skylleprogram
Blødgør med damp
Favorit
Tidsforskydning
Børnesikring
Kun centrifugering
Bipper til/fra
Slangerens

Vaskeindstilling
Intensiv
Normal
Turbo Wash

Skylleindstillinger
Normal
Skyl+
Skyl++ iblødsætning
Normal + iblødsætning
Skyl++

Download-cyklus
Babytøj    
Børnetøj
Badetøj
Regnsæson
Træningstøj
Jeans
Tæppe
Svedplet
Lugtfjerner
Enkelte tøjstykker
Farvebevaring
Lydløs vask
Skyl+centrifugering

Andre har også set disse produkter

Lagt i kurv
×

Anbefalet tilbehør

  Har du brug for nye hvidevarer? 88 77 35 32 Ring til os og få dagens bedste tilbud
  ×