86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

Spar 7% på ALLE hvidevarer*

Brug koden LPK7 *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.. T.o.m. 22/9-17

×

Ovne

Søger du en billig ovn i god kvalitet, så finder du et bredt udvalg her. Vi har et bredt udvalg af ovne fra alle de førende producenter som SMEG, Gram, Gorenje og VOSS. Er du i tvivl om dit valg af ovn, så læs mere om dine valgmuligheder her.

Indbygningsovn

En indbygningsovn integreres i et skab i dit køkken – typisk i en god arbejdshøjde. Du kan vælge en model med sidehængt låge, og dermed skabe optimale forhold for din adgang til ovnen. Det er dog et meget begrænset udvalg af ovne, som er udstyret med sidehængt låge. Inden du køber din indbygningsovn kan du også overveje, om den skal være med teleskopudtræk og selvrens. Teleskopudtrækket giver dig mulighed for at trække rist og bradepande helt ud af ovnen, så du slipper for at have arme og hænder inde i ovnen, når du skal tilse maden. Ønsker du, at din ovn kan rense sig selv, så findes der tre typer selvrens af ovn – damp, katalyse og pyrolyse. Ved damprengøring placeres en bradepande med en halv liter vand i ovnen, mens programmet kører. Efter afkøling kan ovnen tørres af med en klud, og så er ovnen gjort ren. En ovn med katalyse er udstyret med en emalje, som nedbryder stænk og fedt under brug, hvis ovnens temperatur er 200 grader eller derover. Du kan også vælge en ovn med pyrolyse – denne ovn har et specielt program, som opvarmer ovnen til 500 grader – hermed omdannes fedt og madrester til aske, som du kan fjerne med en klud efter afkøling.

Kombiovn

Med en kombiovn får du både almindelig ovnfunktion og mikroovn i en ovn. Nogle bruger kombiovnen som supplement til en almindelig indbygningsovn – til at opvarme eller tilberede mindre retter eller brød.

Dampovn

Valg af dampovn er valg af lækker mad, der tilberedes, så saft og kraft bevares. Ovnen damper din mad i stedet for opvarmning med varmluft. Der findes modeller, hvor du kan vælge mellem damp og varmluft.

Vær opmærksom på, at der også findes almindelig indbyggede ovne med dampfunktion.

Miniovn

Har du sparsomt med plads og brug for en ovn, så kan en miniovn være løsningen. Du kan have miniovnen på bordet eller i et skab.

Varmeskuffe

En varmeskuffe placeres under en indbygningsovn. Varmeskuffen har mange funktioner – brug den til hævning af dej, til optøning, til at holde mad varm, til opbevaring og opvarmning af service – der er mange anvendelsesmuligheder.

Opbevaringsskuffer

En opbevaringsskuffe monteres under din ovn og bruges til opbevaring af service eller riste og bradepander, som ikke er i brug.

Inden du køber ovn, er det en god idé at overveje dit behov for kapacitet. Ovnrummet måles i liter, og der findes kapacitet til alt fra den lille husholdning til storfamilien. Overvej nøje, om det er vigtigt at din ovn kan rumme flere retter på en gang, eller om du kun har brug for et lille ovnrum.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål til dit valg af ovn, så ring eller skriv til os – enten via email eller chatten.

Favoritter

Luk