86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

Spar 7% på ALLE hvidevarer*

Brug koden LPK7 *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.. T.o.m. 22/9-17

×

Komfurer

Her finder du vores udvalg af billige komfurer fra kendte mærker som VOSS, Gram, Gorenje, SMEG m.fl. Inden dit endelige valg af komfur, kan du her læse om de forskellige typer og valg, som du bør overveje i forhold til dine ønsker og behov. Ved valg af komfur er det især kogepladesektionen, du skal overveje, da de fleste modeller har samme type ovn. Undtaget er gas, hvor du skal vælge, om det skal være el- eller gasovn. Dog findes der modeller med ekstra features i ovnen - læs under det enkelt produkt, om det opfylder dine ønsker og behov.

Induktionskomfur

Med et induktionskomfur får du mulighed for at udnytte fordelene ved det magnetiske varmefelt, som findes i kogepladesektionerne. Induktionskogepladerne giver dig jævn og hurtig varme, som ændres straks ved justering af temperaturen. Dette giver dig optimale forhold under madlavning. Desuden udnytter induktionskogepladerne varmen optimalt, da de slukker automatisk, når du fjerner gryden.

Vær opmærksom på, at et induktionskomfur kræver induktionskogegrej. Om dine gryder og pander er egnet til induktion, kan du tjekke ved at holde en magnet mod bunden – hænger den ved, så er gryden egnet til induktion.

Keramisk komfur

Et keramisk komfur udnytter varmen op til 30 procent bedre end et traditionelt massepladekomfur. Det er let at rengøre, og, i modsætning til induktion, så kan alle gryder og pander benyttes på kogepladerne. Du får ikke den hurtige justering af temperaturen, som induktion leverer, til gengæld kan du spare penge og stadig få et godt komfur.

Gaskomfur

Et gaskomfur giver dig hurtig og jævn opvarmning i kogepladesektionen. Gasblus giver mulighed for øjeblikkelig temperaturjustering, og giver dig optimale forhold til madlavning. Husk at tjekke, at dit nye gaskomfur kan tilsluttes den type gas, du anvender. Når du vælger gaskomfur, skal du overveje, om det skal være med el- eller gasovn. Desuden findes der nyttige funktioner som elektronisk tænding af gasblus og flammesikring, som også er værd at overveje.

Massepladekomfur

Valg af massepladekomfur giver dig simpel styring af ovn og kogeplader. En massekogeplade udnytter cirka 60 procent af varmen.

Før du køber komfur, bør du overveje

Selvrens

Skal din nye ovn være selvrensende, så er der flere muligheder.

Køber du et massepladekomfur, så kan du vælge en model med damprengøring. Ved damprengøring hældes en halv liter vand i en bradepande inde i ovnen, programmet tændes og efter den angivne tid, tørres ovnrummet efter med en klud.

Damprengøring er også en mulighed, hvis du vælger induktions-, keramisk-, eller gaskomfur. Ved valg af disse komfurtyper kan du desuden vælge modeller med pyrolyse eller katalyse.

Ved pyrolyse opvarmes ovnen til 500 grader, hvorved al fedt og madrester omdannes til aske, som efter afkøling kan tørres væk med en klud.

Ovne med katalyse er udstyret med en speciel emalje, som nedbryder stænk og fedt under brug, når ovnens temperatur når 200 grader eller derover.

Teleskopudtræk

Nogle komfurmodeller leveres med teleskopudtræk i ovnen. Med et teleskopudtræk kan du trække bradepande og rist helt ud af ovnen, så du slipper for at have hænder og arme inde i ovnen under betjening.

Ovnrum

Et ovnrums størrelse angives i liter, og det er en god idé at overveje behovet for plads i ovnen. Vil du have mulighed for at have flere retter i ovnen på samme tid, er det vigtigt med et forholdsvis stort ovnrum.

Har du stadig spørgsmål eller brug for vejledning i forhold til valg af nyt komfur, så kontakt vores kundeservice på telefon, chat eller mail.

Favoritter

Luk