86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

Spar 7% på ALLE hvidevarer*

Brug koden LPK7 *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.. T.o.m. 22/9-17

×

Kogeplader

Velkommen til vores udvalg af billige kogeplader. Her finder du helt sikkert en billig kogeplade, der opfylder dine ønsker og behov. Har du endnu ikke valgt hvilken type kogeplade, der opfylder dine behov, så læs her om de forskellige muligheder.

Induktionskogeplade

Valg af induktionskogeplade har flere fordele. Opvarmningen ved hjælp af en magnetspole sikrer dig hurtig, jævn og præcis opvarmning, samt øjeblikkelig ændring ved temperaturjustering. Desuden slukker kogepladen automatisk, hvis du fjerner gryden, hvilket sikrer en optimal udnyttelse af energiforbruget. Desuden er induktionskogepladen med sin flade overflade nem at rengøre

Vær opmærksom på, at det ikke er alle gryder, der egner sig til brug på en induktionskogeplade. Tjek om du kan bruge dine gryder og pander ved at holde en magnet mod bunden. Bunden skal være magnetisk for at være egnet til brug på induktion.

Vær desuden opmærksom på, at nogle modeller af induktion klikker eller summer under opvarmningen af kogepladen.

Keramisk kogeplade

En keramisk kogeplade fungerer som en ”gammeldags” massekogeplade, men udnytter op til 30 procent mere af varmen. Desuden er den med sin flade overflade lettere at rengøre.

Gaskogeplade

Med en gaskogeplade får du ikke blot nostalgi i køkkenet, når du laver mad, du får også hurtig opvarmning og optimal varmejustering. En gaskogeplade sikrer dig dermed de optimale forhold til madlavning.

Vær opmærksom på, at den model gaskogeplade, du vælger, kan sluttes til din gasforsyning.

Massekogeplade

Her finder du grillkogeplader og traditionelle massekogeplader. En massekogeplade er den kogeplade, som udnytter varmen mindst. Cirka 60 procent af varmen går til opvarmning af mad.

Ønsker du hjælp og vejledning, inden du køber ny kogeplade, så kontakt vores kundeservice og tal med en af vores kompetente medarbejdere.

Favoritter

Luk