86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

Spar 7% på ovn, emhætte og komfur*

Se varer - Brug koden KOM7 *Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder t.o.m 21/11-2017

×

Køle-fryseskabe

Et køle-fryseskab til enhver smag

Er dit gamle køle-fryseskab brudt sammen, eller er leder du bare efter et nyere, bedre og mere miljøvenligt, der samtidigt kan spare dig mange penge i strøm, så er du kommet til det rigtige sted.For her hos www.lavpriskoekken.dk sælger vi kun køle-fryseskabe af højeste kvalitet, og så er det endda til en rimelig pris! Vi har mærker som Bosch, Siemens, SMEG og mange flere.

Et køle-fryseskab er et hårde hvidevarer-produkt, hvor fryser og køleskab er placeret i samme maskine. Det er rigtigt smart for nogle, mens det for andre vil være mere hensigtsmæssigt at anskaffe sig en separat fryser og et separat køleskab. Og da vi gør vores ypperste for, at vores kunder er tilfredse med os og vores produkter, er vi indstillet på at hjælpe dig indtil det punkt, hvor vi er sikre på, du vælger den rigtige løsning.

Hvorfor vælge et køle-fryseskab?

Den største fordel ved et køle-fryseskab er samtidigt den største ulempe, og det afgøres udelukkende af dine behov, hvorvidt et køle-fryseskab er en god løsning eller ej. For når fryser og køleskab er placeret i samme maskine, vil du være sikker på, at dine frostvarer altid ligger dig lige ved hånden, når du skal bruge dem.

At placere fødevarer til optøning gøres hurtigt og let, og du får samtidigt et fint overblik, hvilke frostvarer du har og ikke har, uden du behøver at gå ud i et koldt bryggers eller lign. Men at fryseren er placeret sammen med køleskabet kan samtidig være en ulempe, for det sætter altså bare nogle begrænsninger for, hvor meget fryseplads du får.

Så hvis du ynder at købe stort ind af frostvarer, det kunne f.eks. en halv gris, så er et køle-fryseskab ikke den rette løsning for dig. Medmindre du selvfølgelig supplere det med f.eks. en kummefryser, sådan du måde får køle-fryseskabets kompetencer, at dine frostvarer er lige ved hånden, men samtidig også har kummefryserens kapacitet.

Tre forskellige modeller

Et køle-fryseskab kan anskaffes i tre forskellige modeller: Fritstående, integreret og køleskab med fryser. Forskellene mellem dem er mere af en æstetisk end en praktisk art, men det gør det dog ikke mere uvæsentligt, for vores holdning her hos Lavpriskoekken.dk er, at et køkken også godt kan være smukt. Mere information om de forskellige typers kompetencer kan læses, hvis du vælger en af dem ude i menuen til højre.

Fælles for alle tre typer køle-fryseskabe er dog de funktioner, de kan besidde:

NoFrost

Dette er en egenskab, der kan være indbygget i frysedelen. Kort sagt består funktionen af en lille blæser, der sørger for, at dit køleskab ikke rimer til. Det skal siges, at denne smarte funktion ikke bare klarer en sur tjans for dig, den sparer dig samtidigt penge i strøm. For en fryser, der er rimet til, bruger mere strøm til at holde sig kold end et helt afrimet, så NoFrost letter dig både for en arbejdsbyrde, og det sparer dig samtidigt også penge i det lange løb.

Energiklasse

Køle-fryseskabe er inddelt i forskellige energiklasser, sådan du får et overblik over, hvor meget strøm og hvor venlig apparatet er mod miljøet. Så vil du spare penge og samtidigt værne om miljøet, skal du gå efter et køle-fryseskab, der er mærket med enten A+, A++ eller A+++. Apropos miljøet, kan vi forsikrer dig om, at køleskabene ikke indeholder CFC-gasser, der bryder hul på ozon-laget, men måske gør dit gamle det, så husk at være opmærksom på det.

0-Zone skuffe

Denne specielle skuffe gør, at du kan opbevare dine fødevarer ved den optimale temperatur og luftfugtighed, sådan de kan holde sig op til 2-3 længere.

Elektronisk temperaturindstilling

Vha. af denne funktion kan du indstille temperaturen i dit køle-fryseskab helt præcist, sådan du kan være sikre på, at dine fødevarer bevares under optimale forhold. Det handler om fuldstændigt kontrol i dit køkken, og det får du med den elektroniske temperaturindstilling.

Til sidste skal du være opmærksom på, til hvilken side køle-fryseskab åbner til. Det er udelukkende en overvejelse af praktisk art, men det kan være rigtigt surt at få bestilt et, der åbner til den forkerte side.

Vi håber og tror på, at vores sortiment indeholder lige præcist det køle-fryseskab, du står og mangler. Har du nogle spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Favoritter

Luk