86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

Spar 7% på ovn, emhætte og komfur*

Se varer - Brug koden KOM7 *Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder t.o.m 21/11-2017

×

Frysere

Køb billig fryser

En fryser er ikke bare en fryser: Den skal passe lige præcist til dit hjem og din smag, og det er vi udmærket klar over her hos Lavpriskoekken.dk.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en ny fryser, er der flere ting, du skal være opmærksom på, sådan vi hos lavprishvidevarer.dk kan være sikre på, at det er den helt rigtige fryser, vi overdrager dig. En fryser der lige præcist passer til dine behov. For vi lægger en dyd i, at vores kunder er tilfredse, og det bliver de kun, hvis de får den helt rigtige fryser med hjem.

Sådan vælger du størrelse

Først og fremmest skal fryseren jo kunne være i det rum, hvor du tænker den skal stå. Derfor indeholder vores sortiment frysere, der indeholder helt ned til 40 liter og andre helt op til 400 liter. Hvilken størrelse, der præcist passer til dit hjem, kan måske være svært at vurdere, men ligeledes er det også svært for vores side af at vurdere; forskellige hjem har vidt forskellige forestillinger om, hvor meget en fryser skal kunne indeholde.

Men en nogenlunde beskrivelse af de forskellige rummål kunne dog lyde:

40 til 100 liter

Den lille husstand med enten én eller to personer.

100 til 200 liter

Den almindelige hustand, der dog ikke køber stort ind og fryser det ned.

200 til 300 liter

Den almindelige hustand, der dog ynder at købe stort ind og derfor har brug for meget fryseplads.

300 til 400 liter

Den store hustand, der virkeligt har brug for meget fryseplads.

Design

Når du har bestemt dig for, hvilket mål din fryser skal have, så er næste skridt designet. Det store valg er, hvorvidt det skal være integrerbart eller fritstående. En fryser til indbygning (den integrerbare) er typisk lidt smallere end den fritstående, da de skal kunne være i et køkkenskab. Og mht. til ydersiden har vi både de klassiske hvide frysere, men også de eksklusivt-udseende i rustfrit stål.

Energimærkning

Hvilket energimærke fryserne har, kan du læse inde på de enkelte fryseres beskrivelser, og det er ikke helt uvæsenligt. Der er mange penge at spare i strøm, og du kan samtidig hjælpe med at passe på miljøet. Det gør du, hvis du vælger en frys med energimærkningen A+ eller A++.

No frost

Nogle frysere skal du selv afrime, andre gør det selv: Det er de køleskab, der har funktion Nofrost/frostfree. At købe en fryser, der afrimer sig selv, letter dig ikke bare for en sur tjans, men det er samtidigt mere miljøvenligt og langsigtet en bedre investering. For en fryser, der er rimet til, bruger mere strøm uanset om den er billig eller ej. Men hvis du sikrer dig en fryser med Nofrost/frostfree, kan du spare de penge.

Forskellige mennesker har forskellige ønsker og behov, når det drejer sig om valg af fryser, men vi mener selv, at vores sortiment kan imødekomme lige præcis dine krav. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål eller blot har brug for et godt råd, der omhandler dit valg af fryser.

Favoritter

Luk