86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

Hvidevarer

Gode priser på hvidevarer og køkkenudstyr

Her på Lavpriskoekken.dk er du som forbruger sikret lave priser på hvidevarer hele året rundt. Glem derfor alt om det traditionelle januarudsalg i detailhandlen og brug i stedet tiden på at finde den rette model online, der passer til f.eks. jeres køkken eller bryggers’ indretning.

Vores produkter kommer primært fra anerkendte større producenter i Europa og Asien, så kvaliteten på hvidevarerne er altid i orden, selvom hvidevareprisen kan synes meget lav. Vi yder desuden altid returret på dine hårde hvidevarer, så længe emballagen er intakt.

Der kan være mange penge at spare for den private husstand, som eksempelvis er ude efter et stort amerikaner-køleskab, så hele familien kan have plads til sodavand, danskvand, madvarer, madrester, farmands dåseøl og mors syltede asier. Prisen på den nøjagtig samme model køleskab kan i danske webshops og butikker faktisk variere med over 1.500 kroner, og her på Lavpriskoekken ligger vi altid forrest i feltet, når det handler om lave priser på hvidevarer.

Stor forskel på hvidevarepriser

Hvidevarepriser er derfor meget forskellige, så det kan i den grad svare sig at handle et sted online for at holde prisen lav (firmaet behøver ikke ansatte til at ekspedere eller at bruge penge på butiksleje) og spare den private husholdning for nogle tiltrængte penge.

Pengene, der på årsbasis spares ved at indkøbe køleskabet og tørretumbleren rette sted på nettet, kan passende gå til lidt rengøringsassistance. Eller hvad med en lækker middag ude i byen til mor og far i en fortravlet hverdag.

Fordele ved nye billige hvidevarer

Man kan let lade sig lokke af at købe brugte hvidevarer, men der er ingen garanti ved brugte varer hos den private sælger. Så prisen kan være lavere, men den enkelte hvidevare kan være lidt slidt og garantien ikke-eksisterende..

Køber du derimod nye hvidevarer til en lav pris her hos Lavpriskoekken.dk, får du altid service, fri fragt og en god pris. Du får så at sige hele pakken, så du kan udstyre dit hjem med alle de nødvendige redskaber til den rigtige pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Velkommen til Lavpriskoekken.dk

Så velkommen til Lavpriskoekken.dk og værsgo at orientere dig i vores store udbud og lave hvidevarepriser online.