86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • TorsdagLukket
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

Strygeruller

Pris (kr)
Min:
Max:
-
Vi fandt 1 produkter

Miele B3847

Forventet levering inden for 7-14 hverdage

13.795,-
Spar 10% - Brug rabatkoden RABAT10 i kassen
13.795,-
Spar 10% - Brug rabatkoden RABAT10 i kassen

Gør livet lettere

Elsker du at stryge tøj? Så er strygerullen ikke noget for dig. Strygerullen er til dig, der gerne vil spare en masse tid, besvær og energi og samtidigt have bedre og mere jævnt strøget tøj, end noget menneske nogensinde ville kunne gøre det manuelt.

Hvad er en strygerulle?

Som navnet antyder, foregår strygningen i en strygerulle ved hjælp af en rulle. Hvor selve strygeelementet i et strygejern er en lille flade, er det ved en strygerulle en hel rulle. Man lægger det krøllede tøj ind i ?mundens? åbning, lukker den og starter maskinen, hvorefter rullen begynder at rotere, således at tøjet bliver trukket igennem maskinen.

Sådan foregår det

Inde i maskinen foregår strygningen efter samme princip som ved håndholdt strygejern og ?bræt, så tøjet bliver altså presset ned mod den varme rulle, hvorved det bliver strøget. Når tøjet kommer ud i den anden ende er det helt perfekt strøget, og strygerullen gør altså alt det mekaniske arbejde for dig. Det eneste, du selv skal gøre, er at fodre maskinen med tøjet og tage imod det igen, når det kommer ud.

Hvem bør købe en strygerulle?

Strygerullen er en større investering og egner sig altså ikke til alle og enhver. Den er et oplagt valg for dig, der har et stort strygebehov eller kræver strygning af høj kvalitet.

Hvis du ikke stryger meget, vil en strygerulle ikke være det rette valg, men hvis du derimod har et meget højt behov og måske har brug for at stryge større sager såsom bordduge, gardiner el.lign., er strygerullen helt oplagt.

Pga. den store strygeoverflade går strygningen af disse større stykker stof som en leg i forhold til med et almindeligt strygejern.

Betjening

Strygerullen er utroligt nem at betjene. Brugerfladen og bevægelserne minder om en symaskine, og den vil som sagt få strygningen til at gå hurtigere og samtidigt levere et bedre resultat, som kan måle sig med professionel strygning.

Tidsbesparende

Så selvom strygerullen i første omgang er betydeligt dyrere end et strygejern og ?bræt, vil den gøre dit liv lettere, give dig mere fritid og derved på længere sigt være en fornuftig investering for dig, der har et stort strygebehov.