86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

Electrolux ZUSGREEN58

Almindelig støvsuger - Ultra Silencer Zen Recycled
Brand logo

Anmeldelser

4.6 26 Anmeldelser eller Stil et spørgsmål

Lydsvag støvsuger.

God, lydsvag støvsuger, med passende tilbehør. Fornuftig kvalitet.

Kraftig sugende og lydsvag.

Dejlig støvsuger. Så kraftig at man næsten ikke kan løfte den fra gulvtæppet. Så lydsvag at man må slukke for radioen for at hører om motoren er i gang.

UDOVER AL FORVENTNING! FANTASTISK!

Købte denne støvsuger med en hvis skepsis over lydniveauet.. Jeg kan love jer for at den er vanvittig stille... det er helt underligt at støvsuge! suge effekten er stadig super og kvalitet/design i top! kan varmt anbefales...

Shhhh.... kan du høre den?

Jeg er SÅ glad for min nye støvsuger! Den er nem at håndterer, den suger kraftigt, og så er den nærmest lydløs... shh - du skal være stille, hvis du vil høre den!

Fantastisk lydsvag støvsuger

Støvsugeren suger rigtig godt på hårde gulve. Kan næsten ikke høres! Mundstykket "støjer" mere end motoren i støvsugeren. Denne støvsuger kan varmt anbefales.

Genialt køb

Jeg købte denne støvsuger i november 2016, og er allerede utroligt glad for produktet. Den er lydsvag, og dens smarte design gør den nem at manøvre overalt. Jeg kan kun anbefale dette produkt.

Meget lydsvag støvsuger med fine egenskaber

En rigtig god støvsuger dejligt lavt lydniveau og god sugeevne

Støvsvag - og dårlige sugeevne

Støvsugeren er meget støvsvag, hvilket er en fornøjelse. Men sugeevnen er ikke noget at prale af. Den suger med andre ord dårligt på almindeligt trægulv. Og så er slangen enorm besværlig og stiv i det - hvilket gør, at den er besværlig at bakse rundt med. Endelig er det en underlig løsning, at det lille ekstra støvsugerhoved beregner til sofaer etc. ikke kan lægges ind i støvsugeren, som man f.eks. kan på en Miele. Der er en holder, som man kan sætte på støvsugerskaftet - men det falder af/sidder i vejen, når man støvsuger under stole, sofa eller en seng. En upraktisk løsning. Dvs. at man skal gå rundt med det lille støvsugerhoved i hånden, når man skal have det med rundt i huset, hvor man støvsuger. Upraktisk!

super støvsuger

Jeg har købt min støvsuger for 2 uger siden. Den er super støjsvag. Den har mange detaljer. F.eks herpå. Håndtaget man holder på er drejeligt, slangen kan afmonteres både på støvsugere og håndtaget. Alt i alt en super god oplevelse at både købe en dejlig støvsuger og en hurtig levering

Om produktet

Med en topkarakter i rengøring af hårde gulve (A), klarer denne støvsuger effektivt rengøringen af parket- eller klinkegulve. Resultatet på gulvtæpper er også hæderligt, med et flot C, der ligger i den gode ende af skalaen. Den stærke 650 W motor sørger for en god sugestyrke. Hvis du er træt af, at din støvsuger larmer, så skal du prøve denne model. Den har nemlig et af markedets laveste lydniveauer på kun 58 dB. Energiklassen på A sikrer dig en støvsuger med et ekstra lavt energiforbrug. A er nemlig den bedste energiklasse for støvsugere.

Poserne til støvsugeren kan rumme 3.5 liter. Fordi den har en 12 meter arbejdsradius, passer denne støvsuger godt til kontorområder, store hjem eller lignende. Så slipper du for hele tiden at flytte rundt på den. Og det medfølgende teleskoprør betyder, at det er slut med rygproblemer mens du støvsuger. Du kan nemlig justere længden på røret efter behov.

Specifikationer

Datablad
Støvsuger

Energiklasse angiver energiforbrug på en skala fra A-G, hvor A er det mindste energiforbrug. Energiforbrug og rengøringsevne har ikke nødvendigvis nogen sammenhæng - se i stedet på støvsugerens rengøringsevne.

Energiklasse
A

På en skala fra A-G angives, hvor godt støvsugeren holder støvet tilbage i udblæsningsluften og fra utætheder m.v. Er nogen i husstanden særligt følsom over for støv, skal du gå efter en støvsuger i støvemissionsklasse A.

Støvemission
A

Rengøringsevnen er opgivet på en skala fra A til G, hvor A er den bedst mulige klassificering.

Rengøringsevne gulvtæppe
C

Rengøringsevnen er opgivet på en skala fra A til G, hvor A er den bedst mulige klassificering.

Rengøringsevne hårdt gulv
A

Angiver, hvor meget strøm motoren forbruger. Effekten siger ikke noget om fx motorkraften på en køkkenmaskine eller en støvsugers rengøringsevne, kun om energiforbruget.

Motoreffekt
650 watt

Lydniveau måles i decibel. Til sammenligning ligger samtale mellem to mennesker i et normalt toneleje på ca. 60 dB. En stigning på 3 dB svarer til en fordobling af lydniveauet.

Lydniveau
58 dB(A)
Sugestyrkeregulering
Ja
Teleskoprør
Ja

Kaldes også aktionsradius og definerer, hvor langt du kan arbejde med støvsugeren uden at skulle skifte stikkontakt.

Arbejdsradius
12 meter
Farve/Materiale
Sort
HEPA filter
HEPA-filter medfølger
Ja
Pose
Posestørrelse
3,5 liter
Poseløs
Nej
Mundstykker medfølger
Parket
Ja
Turbo mundstykke (til dyrehår)
Nej
Møbel
Ja
Fuge-mundstykke
Ja
Netto dimensioner
Højde
266 mm
Bredde
308 mm
Dybde
402 mm
Nettovægt
5,98 kg

Mere info om Electrolux ZUSGREEN58

Electrolux UltraSilencer Zen Green

Lydniveau: Kun 58 Db(a)

Dette er indbegrebet af miljøvenlig støvsugning. UltraSilencer™ ZEN Green er fremstillet af 55 % genbrugsplast, og ved slutningen af dens levetid kan op til 92% af den genbruges. Selv emballagen er fremstillet af 100 % genbrugsmateriale og kan selvfølgelig genanvendes fuldstændigt.

Spar energi uden at holde igen på ydeevnen. 

UltraSilencer™ ZEN bruger halvt så meget energi, som en standard 2100 watt støvsuger skal bruge. Men intet af dette påvirker ydeevnen. Tværtimod, det aerodynamiske indre er designet til at sikre mere effektiv sugning og mindre energiforbrug.

Støvsug uden at forstyrre andre. 

Takket være vores teknikeres udvikling af Silent Zen System™ har UltraSilencer™ ZEN en forbedret, lydsvag slange samt det lydsvage, men ultraeffektive Silent Zen™ mundstykke.

Silent Zen™ mundstykket sikrer en endnu mere støjsvag støvsugning. 

Takket være UltraSilencer™ ZEN's aerodynamiske design og det dybtgående mundstykke får du en effektiv og kraftfuld støvsugning uden det høje støjniveau.

Motion Control System™ sikrer stabile bevægelser, problemfri vending og dynamisk træk til en kontrolleret, ubesværet flytning fra rum til rum.

12 meter aktionsradius
Vaskbart hygiejnefilter
AeroPro™ aluminiums teleskoprør
AeroPro™ ergonomisk slangehåndtag
AeroPro™ Parketto Pro parketmundstykke
Silent ZEN™ kombimundstykke
Støvsuger med pose, anvender s-bag®
2 stk(s) 3,5l s-bag® Long Performance støvsugepose(r) med hygiejnisk lukning, medfølger fra start
Indikator for fyldt støvsugerpose
Automatisk ledningsoprul
Bløde gummihjul
360° næsehjul
Parkeringsfunktion: Horisontalt og vertikalt
Manuel regulering af sugestyrken
AeroPro™ 3-i-1 tilbehør: fuge, børste og møbelmundstykke

Farve: Sort
Regulering: +/- Hatighedsregulering
Indikator For Poseskift: Automatisk
Watt Max/nominel: 700/650
Ledningslængde: 9 M
Rækkevidde: 12 M
Produktbredde: 308 M
Produktdybde,: 402 M
Produkthøjde: 266 M
Støvposestr: 3,5 L
Parkeringsfunktion: Horisontal + Vertikal
Udblæsningsfilter: Vaskbart hygiejnefilter

Tilbehør:
Gulvmundstykke
Ekstra Mundstykke
Slange
Håndtag
Rør

Lagt i kurv
×

Anbefalet tilbehør