86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

Electrolux ZUSGREEN58

Almindelig støvsuger - Ultra Silencer Zen Recycled
Brand logo

Anmeldelser

4.6 36 Anmeldelser eller Stil et spørgsmål

Dejlig stilhed

Vi har haft den i snart en lille måned og vi nyder virkelig at den er så lydsvag. Ind i mellem må jeg lige tjekke at den rent faktisk suger. Men det gør den og faktisk så meget at jeg må skrue ned for styrken, ellers suger den sig fast i gulvtæpperne. Eneste minus, er vi nu skal huske at købe støvsugerposer, da den gamle var poseløs.

Virkelig godt køb til få penge

Lever fuldt ud op til mine forventninger. Imponerende støjsvag, og set er meget dejligt. Skulle jeg ønske noget bedre, så skulle tilbehør kunne være i støvsuger samt slangen måtte gerne være længere. Men alt nyt er til ændring tænker jeg.

Super god støvsuger

Har lige købt støvsuger nr. fire af samme slags...da min tredie barn flytter hjemme fra. Har selv haft denne støvsuger i ca. tre år og den er næsten lydløs, har filter der er godt ved allergi. Hele familien er meget tilfredse med denne støvsuger. Vi har givet den til vores børn, når de er flyttet hjemmefra. Super god støvsuger, som hele familien " elsker"

Dejlig lydsvag

Jeg var lidt skeptisk på forhånd, men støvsugeren er virkelig støjsvag. Dejligt at kunne høre telefon og dørklokke.

Siger stort set intet!

Vi har nu haft denne støvsuger i lidt over en måned og er helt solgt. Den siger ikke ret meget og har et godt ergonomisk greb. Selv om den er lille ligger der noget vægt bag, det føles som "kram". Kan kun anbefale

Er vild med min nye støvsuger!

Jeg er imponeret over sugeevnen og lydniveauet! Når man tænder støvsugeren første gang efter at have haft en ældre model, tvivler man kraftigt på sugeevnen, da der ikke er særlig meget lyd ved denne. Men den suger perfekt, og jeg er vild med det ergonomiske håndtag på stangen.

Utrolig støvsuger

God sugeevne og fin rækkevide og så er den utrolig støjsvag :-), vi er meget glade for vi valgte lige den.

Kraftig sugende og lydsvag.

Dejlig støvsuger. Så kraftig at man næsten ikke kan løfte den fra gulvtæppet. Så lydsvag at man må slukke for radioen for at hører om motoren er i gang.

UDOVER AL FORVENTNING! FANTASTISK!

Købte denne støvsuger med en hvis skepsis over lydniveauet.. Jeg kan love jer for at den er vanvittig stille... det er helt underligt at støvsuge! suge effekten er stadig super og kvalitet/design i top! kan varmt anbefales...

Om produktet

Med en topkarakter i rengøring af hårde gulve (A), klarer denne støvsuger effektivt rengøringen af parket- eller klinkegulve. Resultatet på gulvtæpper er også hæderligt, med et flot C, der ligger i den gode ende af skalaen. Den stærke 650 W motor sørger for en god sugestyrke. Hvis du er træt af, at din støvsuger larmer, så skal du prøve denne model. Den har nemlig et af markedets laveste lydniveauer på kun 58 dB. Energiklassen på A sikrer dig en støvsuger med et ekstra lavt energiforbrug. A er nemlig den bedste energiklasse for støvsugere.

Poserne til støvsugeren kan rumme 3.5 liter. Fordi den har en 12 meter arbejdsradius, passer denne støvsuger godt til kontorområder, store hjem eller lignende. Så slipper du for hele tiden at flytte rundt på den. Og det medfølgende teleskoprør betyder, at det er slut med rygproblemer mens du støvsuger. Du kan nemlig justere længden på røret efter behov.

Specifikationer

Datablad
Støvsuger

Energiklasse angiver energiforbrug på en skala fra A-G, hvor A er det mindste energiforbrug. Energiforbrug og rengøringsevne har ikke nødvendigvis nogen sammenhæng - se i stedet på støvsugerens rengøringsevne.

Energiklasse
A

På en skala fra A-G angives, hvor godt støvsugeren holder støvet tilbage i udblæsningsluften og fra utætheder m.v. Er nogen i husstanden særligt følsom over for støv, skal du gå efter en støvsuger i støvemissionsklasse A.

Støvemission
A

Rengøringsevnen er opgivet på en skala fra A til G, hvor A er den bedst mulige klassificering.

Rengøringsevne gulvtæppe
C

Rengøringsevnen er opgivet på en skala fra A til G, hvor A er den bedst mulige klassificering.

Rengøringsevne hårdt gulv
A

Angiver, hvor meget strøm motoren forbruger. Effekten siger ikke noget om fx motorkraften på en køkkenmaskine eller en støvsugers rengøringsevne, kun om energiforbruget.

Motoreffekt
650 watt

Lydniveau måles i decibel. Til sammenligning ligger samtale mellem to mennesker i et normalt toneleje på ca. 60 dB. En stigning på 3 dB svarer til en fordobling af lydniveauet.

Lydniveau
58 dB(A)
Sugestyrkeregulering
Ja
Teleskoprør
Ja

Kaldes også aktionsradius og definerer, hvor langt du kan arbejde med støvsugeren uden at skulle skifte stikkontakt.

Arbejdsradius
12 meter
Farve/Materiale
Sort
HEPA filter
HEPA-filter medfølger
Ja
Pose
Posestørrelse
3,5 liter
Poseløs
Nej
Mundstykker medfølger
Parket
Ja
Turbo mundstykke (til dyrehår)
Nej
Møbel
Ja
Fuge-mundstykke
Ja
Netto dimensioner
Højde
266 mm
Bredde
308 mm
Dybde
402 mm
Nettovægt
5,98 kg

Mere info om Electrolux ZUSGREEN58

Electrolux UltraSilencer Zen Green

Lydniveau: Kun 58 Db(a)

Dette er indbegrebet af miljøvenlig støvsugning. UltraSilencer™ ZEN Green er fremstillet af 55 % genbrugsplast, og ved slutningen af dens levetid kan op til 92% af den genbruges. Selv emballagen er fremstillet af 100 % genbrugsmateriale og kan selvfølgelig genanvendes fuldstændigt.

Spar energi uden at holde igen på ydeevnen. 

UltraSilencer™ ZEN bruger halvt så meget energi, som en standard 2100 watt støvsuger skal bruge. Men intet af dette påvirker ydeevnen. Tværtimod, det aerodynamiske indre er designet til at sikre mere effektiv sugning og mindre energiforbrug.

Støvsug uden at forstyrre andre. 

Takket være vores teknikeres udvikling af Silent Zen System™ har UltraSilencer™ ZEN en forbedret, lydsvag slange samt det lydsvage, men ultraeffektive Silent Zen™ mundstykke.

Silent Zen™ mundstykket sikrer en endnu mere støjsvag støvsugning. 

Takket være UltraSilencer™ ZEN's aerodynamiske design og det dybtgående mundstykke får du en effektiv og kraftfuld støvsugning uden det høje støjniveau.

Motion Control System™ sikrer stabile bevægelser, problemfri vending og dynamisk træk til en kontrolleret, ubesværet flytning fra rum til rum.

12 meter aktionsradius
Vaskbart hygiejnefilter
AeroPro™ aluminiums teleskoprør
AeroPro™ ergonomisk slangehåndtag
AeroPro™ Parketto Pro parketmundstykke
Silent ZEN™ kombimundstykke
Støvsuger med pose, anvender s-bag®
2 stk(s) 3,5l s-bag® Long Performance støvsugepose(r) med hygiejnisk lukning, medfølger fra start
Indikator for fyldt støvsugerpose
Automatisk ledningsoprul
Bløde gummihjul
360° næsehjul
Parkeringsfunktion: Horisontalt og vertikalt
Manuel regulering af sugestyrken
AeroPro™ 3-i-1 tilbehør: fuge, børste og møbelmundstykke

Farve: Sort
Regulering: +/- Hatighedsregulering
Indikator For Poseskift: Automatisk
Watt Max/nominel: 700/650
Ledningslængde: 9 M
Rækkevidde: 12 M
Produktbredde: 308 M
Produktdybde,: 402 M
Produkthøjde: 266 M
Støvposestr: 3,5 L
Parkeringsfunktion: Horisontal + Vertikal
Udblæsningsfilter: Vaskbart hygiejnefilter

Tilbehør:
Gulvmundstykke
Ekstra Mundstykke
Slange
Håndtag
Rør

Lagt i kurv
×

Anbefalet tilbehør