86 16 62 22 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

Luft luft varmepumper

Mange fordele ved varmepumper

Flere og flere opdager hvor mange fordele, der er ved varmepumper.

En varmepumpe (eller et varmeanlæg) kan hurtigt varme et forholdsvist stort område op. En varmepumpe som Panasonic CE9NKE varmepumpe kan fx opvarme op til 100 m2 til en temperatur på 24 grader - også selvom der er bidende koldt udenfor. Vælger man en lidt større varmepumpe, som fx Panasonic VE9NKE varmepumpe, kan den opvarme helt op til 200 m2. Men et godt varmeanlæg kan også nedkøle din bolig, når der bliver varmt om sommeren. Og så har en kvalitets varmepumpe den store fordel, at den har et forholdsvist beskedent forbrug af elektricitet og derfor er energivenlig, hvilket både påvirker elregningen og miljøet positivt. Desuden er en luft til luft varmepumpe hurtig og let at montere, så du med det samme kan få glæde af den uden først at skulle gennem en længere installationsproces. Disse faktorer gør en varmepumpe til et rigtig fornuftigt valg både for helårshuse og for sommerhuse.

Vigtigt at stille krav til din varmepumpe

Når det er sagt, er det vigtigt at understrege betydningen af at stille en række kvalitetskrav - både til selve varmepumpen og til leverandøren af den. Det er selvfølgelig altid rart, hvis man kan købe et produkt til en god pris, men det er vigtigt, at man ikke bare fokuserer på prisen. Før du køber en varmepumpe, er det vigtigt at stille spørgsmål som: Sælger den pågældende udbyder kvalitetsprodukter? Kan firmaet eventuelt henvise til en varmepumpe test af lige præcis den model, jeg overvejer at investere i? Er jeg godt sikret i tilfælde at fejl på mit produkt og eventuelle problemer? Kan jeg få kvalificeret hjælp, hvis min varmepumpe skal repareres eller efterses? Har firmaet en god og kvalificeret kundeservice, hvis jeg har spørgsmål om produktet? Kan jeg få god og kvalificeret vejledning til at vælge det varmeanlæg, som passer til mine ønsker og behov?

Lavpriskøkken har et bredt udvalg af varmepumper

Lavpriskøkken har stor erfaring med salg af energibesparende kvalitetsprodukter. Er du på udkig efter en kvalitets varmepumpe har Lavpriskøkken et bredt udvalg af kvalitets luft til luft varmepumper, så du kan finde netop det produkt, som bedst matcher dine behov. Og det er virkelig vigtigt at spørge sig selv efter, hvilke behov, man reelt har, når man overvejer at investere i et nyt varmeanlæg.

Lavpriskøkken sælger fx Andes og Panasonic varmepumper, som kan opvarme eller nedkøle arealer fra omkring 95 m2 og op til 200 m2. Og hvad energiforbrug angår, kan anlæggene fås fra energiklasse A og op til energiklasse A+++, hvilket forholdsmæssigt er ensbetydende med et meget lavt energiforbrug.

Sidst - men ikke mindst - er det værd at lægge mærke til, at Lavpriskøkken ikke alene har suverænt gode varmepumpe priser, men også har sin egen kundeservice, som står klar til at hjælpe dig.